HAJ ÉS FEJBŐR ELEMEZÉS  Kedves Érdeklődő! Az érzékeny fejbőr, a korpásodás, a zsírosodás, a kopaszodás egyre gyakoribb problémák. A tapasztalatok azt mutatják, hogy minden 3. egyénnél valamilyen probléma észlelhető, sőt nagyon sok fiatal is érintett. A kiváltó okai, a hormonális zavar, a pajzsmirigyproblémák, az örökletes tényezők, a gyógyszeres kezelések mellett a civilizációs ártalmak, a stressz, a rendszertelen vagy hiányos táplálkozás egyre több gondot okoznak a hajunknak is. A betegségek kezelésével sokszor a hajas fejbőr elváltozásai nem oldódnak meg, ezért kifejezetten a fejbőr elváltozásainak kezelésére és állapotának felmérésére kifejlesztett műszeres vizsgálat és speciális kezelési programok kínálnak megoldást.

 

Személyes felkeresést követően lehetőséget kap egy haj és fejbőr elemzés során kérdéseire... kórosnak nevezhető-a hajhullása? Ha marokszámra hullik, ha foltokban hullik, ha minősége, tapintása, fénye megváltozott Ha Ön hölgy, akkor rendellenesnek tekinthető- e ha hajhatára nem egyenes, ha boltívessé válik. A pontos felderítő munkát szolgálhatja még a megfigyelés, a részletes állapotfelmérés, a biofizikát a medicinába integráló biorezonanciás számítógépes diagnosztikai eljárás, amellyel kimutatható, hol, milyen mikroba információját viszi a szervezet, mi okozza a gócot, mely anyagok (például: samponok, hajápoló szerek, lakkok, dezodorok) és ételek „szövetbarátok” a vizsgált személy számára. Maga a vizsgálat a páciens számára gyors, kényelmes és fájdalommentes. Könnyen belátható, a kóros hajhullás nem pusztán esztétikai, „felületi” probléma. Vegyük komolyan! Ne várjuk meg az általa jelzett rendellenesség, betegség kialakulását, esetleg súlyosbodását, hiszen kezünkben a megoldás, melynek révén nem csupán szebbé, hanem egészségesebbé is válhatunk, kívül-belül! Keressen bizalommal! Anderle Marianna Diplomás egészségfejlesztő szakember, haj és fejbőr elemző. Gyógyír Egészségközpont 7621 Pécs, Rákóczi u. 46. 0670/6140695

A vizsgálat pár percet vesz igénybe, mely alatt a fejbőr és a hajszálak video-mikroszkóp alatt, 200X nagyítással megvizsgom, majd bizonyos területekről eltávolított hajhagyma információt ad a tápanyag és oxigén hiányról, a faggyúmirigyek működéséről, mennyire koros a hajhullás, kopaszodás. A módszer olyan elváltozásokat tesz láthatóvá, ami szabad szemmel nem érzékelhető. A vizsgálat eredményének megfelelően kezelési programot ajánlok, melynek hatása 4-6 héten belül érzékelhető, mely újbóli vizsgálattal ellenőrizhető. Olyan esetben is ajánlott a vizsgálat, amikor még nem jelentkezett komolyabb elváltozás a hajunkon, fejbőrünkön, mivel sok esetben csak akkor fordulunk szakemberhez, amikor már gondunk van, addig, pedig kísérletezünk különböző hajápoló szerekkel sikeresen vagy kevésbé sikeresen.