Parkinson kórban szenvedő beteg köszönőlevele

A Parkinson - kór tünetei
Remegés, egyensúlyzavar...
Magyarországon évente mintegy 2000 új beteget regisztrálnak. A tünetek lassan és fokozatosan alakulnak ki, ezért nehezen diagnosztizálható. A Parkinson-kór az idegrendszer – eddig ismeretlen okok miatt kialakuló – betegsége, mely során az agynak azon területe sérül, mely a mozgásért, tartásért és egyensúlyért felel. Ez a leggyakoribb idegrendszeri betegségek egyike, a betegek száma világszerte 6 millióra tehető, minden százezer emberből nagyjából 150 érintett. Hazánkban jelenleg 20 ezer a regisztrált beteg, akiknek a száma évente körülbelül 1500 új beteggel nő.

 

 

Kiket érinthet?
A betegség nem válogat, és nem is öröklődik. A nőknél és a férfi

aknál nagyjából azonos számban fordul elő.

Az egyedüli döntő szempont az életkor, hiszen tízszer nagyobb esélyed van a betegségre, ha már elmúltál 65 éves. A fiatalabb korban lényegesen ritkább, de semmiképpen nem kizárt.

János bácsit súlyosan érintette. Azóta sem felejtem el.

Este 6 óra körül, csak úgy beszédelgett az ajtón ahonnan pár percel előtte engedtem ki egy beteget. Ránézésből úgy 70 év körül járhatott. - Tekintette, és a botján támaszkodva  féloldalasan  jelezte,- SEGÍTSÉGRE VAN SZŰKSÉGEM!

Megbeszéltünk még a hétre egy időpontot. Bíztam abban, hogy orvosi leleteket hozva biztosabbak leszünk a dolgunkban, hogy hogyan is álljunk neki....

Kiderült Parkinson - kórban szenved. Bízva az orvosi diagnózisban és az orvosi terápiát kiegészítve megbeszéltük, hogy legalább hetenet 1 X segítek altarnattív terápiával, mint pl a masszázzsal, mely hivatalosan mondva: FIZIKAI KÖZÉRZETET JAVÍTÓ SZOLGÁLTATÁS. János bácsinak ennél sokkal többet jelentett.

Kérem olvassák egy nagyon szeretetreméltó úriember levelét.

Nagyon szerette volna, ha más embertársai is erőt merítenének őszinte szavaiból, és bízzanak abban, hogy sok betegségből van kiút. Eredeti írást megtalálják vendégkönyvünkben.